Workshop utenfor UngBDSM

Merket: 

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av  Medusa 11 måneder siden.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #10668 Svar

  Medusa
  Deltaker

  Hei.

  Ungbdsm har fått en epost med forespørsel om å viderformidle en workshop til de som er interreserte:

  Hei!
  Jeg jobber med en workshop BIT Teatergarasjen skal arrangere 29.mars – 7.april, hvor vi vil se på hva det vil si å være ung i dag, med et blikk på seksualitet og kjærlighet. Vi vil skape trygge rammer for å snakke om temaene, man kan være så personlig man vil. Formålet er at denne workshoppen skal være utgangspunkt for ei forestilling under Meteorfestivalen i oktober, med ønske om å fortelle alle unge at de ikke står alene.

  Prosjektet ledes av Ásrún Magnusdottir, en ung og fremadstormende scenekunstner som allerede turnerer masse over hele Europa, og hennes britiske kollega Alexander Roberts. Med på laget har de poeten og filosofen Teitur Magnússon, og sammen skaper de trygg ramme så deltakerne kan snakke mest mulig fritt om sine erfaringer.

  Formålet er å sanke materiale til forestillingen – sanne historier om unge menneskers erfaringer. Historiene danner grunnlag for et korverk som skal fremføres i den ferdige forestillingen på METEOR. De som deltar i workshopen vil få mulighet til å bli med i selve forestillingen, eventuelt med supplement av andre unge, men historiene vil anonymiseres så man ikke risikerer å fortelle sin egen, helt personlige historie. Musikken står sentralt, og det vil komponeres nye låter til prosjektet, basert på de historiene som samles inn. Musikken er i landskap elektronika/pop & rock.

  Her er en oversiktlig side med info: http://bit-teatergarasjen.no/innsikt/ungdommer-se-her/

  De som er interessert, eller ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt på email:
  anna@bit-teatergarasjen.no

  • Dette emnet ble endret 11 måneder siden av  Medusa.
  • Dette emnet ble endret 11 måneder siden av  Medusa.
  • Dette emnet ble endret 11 måneder siden av  Medusa.
Viser 1 innlegg (av totalt 1)
Svar til: Workshop utenfor UngBDSM
Din informasjon: