Treff 26. Mars i Bergen

Dette emnet inneholder 0 svar, har 1 deltaker og ble sist oppdatert av ErikSA ErikSA 11 måneder siden.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #10672 Svar
  ErikSA
  ErikSA
  Moderator

  Nytt treff tirsdag 26. mars!

  Nå er vi klar for et det neste trivelige treffet i 2019! Som tidligere forsøker vi å holde ett treff i måneden utover våren. Denne gangen møtes vi på caféen Barbarista i Øvregaten 12. Ta med deg selv og kom som du er!

  Vi holder dere oppdatert på snapchat UB-INFO i forkant og når treffet starter. Der sender vi info om hvor vi setter oss. Hvis du er usikker på om du har kommet til rett bord er det bare til å spørre om dette er “UB”.

  Les gjerne vår arrangement faq med generell info og regler: https://ungbdsm.no/arrangement-faq/ Passer fint for deg som ikke har vært på treff før og som er nysgjerrig på hva dette er.

  Minner om at vår øvre aldersgrense er 30 år og alle våre arrangementer er rusfrie! -dette er kanskje ekstra nøye og viktig ettersom vi kommer til å være i en offentlig setting hvor det går an å kjøpe “voksenbrus”.

  Vi gleder oss til å se DEG! Er det noe du lurer på, eller har lyst til å møte litt på forhånd eller lignende er det bare å ta kontakt her, på fetlife eller på snap UB-info!

  Tid: 18:00
  Sted: Barbarista, Øvregaten 12
  Øvre aldersgrense: 30 år
  Arrangementet er alkoholfritt.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
Svar til: Treff 26. Mars i Bergen
Din informasjon: