Artikkeldiskusjon: Ut på tur aldri sur: noen kjekke triks for nye kinksters

Dette emnet inneholder 1 svar, har 2 deltakere og ble sist oppdatert av Langbein Langbein 2 år, 10 måneder siden.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #10201 Svar
  Upsidaisy
  Upsidaisy
  Nøkkelmester

  Hei!
  Vi i utvalget tenkte at det kunne være kjekt å opprette tråde for å diskutere innholdet i artiklene som postes, da de forhåpentligvis er relevante for nye og “de gamle traverne”. Da kan vi kanskje lære litt mer av dem, og man kan komme med andre synspunkter.

  Her er den første vi publiserte, nemlig Ut på tur aldri sur: noen kjekke triks for nye kinksters. Denne er skrevet av Keiser_NapOLEon.

  Hvordan entret du miljøet? Har du opplevd noe av det samme? Tror du tipsene funker, eller ikke? 🙂
  Kjør debatt 😉

  • Dette emnet ble endret 2 år, 11 måneder siden av Upsidaisy Upsidaisy.
  • Dette emnet ble endret 2 år, 11 måneder siden av Upsidaisy Upsidaisy.
  #10260 Svar
  Langbein
  Langbein
  Deltaker

  (noen tanker og skildringer om det som ble skrevet)

  Når jeg første begynte å vanke i miljøet, holdte artikkelforfatter et foredrag om temaet i artikkelen. En av tipsene han ga for å bli kjent med andre som hang igjen etter foredraget var å spesialisere seg i noe, hvor tau var et fremtredene eksempel. Etter et halvt år kan jeg si at det tipset er ekstremt godt. Ikke bare åpner det nye dører for lek, men det viser også innsatsvilje. Folk flest vil se det som noe positivt at du viser engasjement og lidenskap for noe.

  Det samme gjelder for resten av momentene artikkelforfatter lister opp. Når du kommuniserer hva du ønsker skaper du forutsigbarhet som gjør en god jobb med å eliminere usikkerhet. Trygghet er noe så og si alle setter pris på. Akkurat hva du selv ønsker er derimot ikke alltid like lett å vite. Men det er også noe som bør kommunisere. Det du ønsker er å skape en felles forståelse.

  Det å vite at partneren din er i stand til å si stopp er også en trygghet. Hvis lekepartneren din under en seanse nøler med å si stopp når de strengt tatt bør gjøre det, kan det fort lede til kjipe situasjoner. Ingen ønsker det, så hvis du føler behovet å stoppe eller bremse litt, gjør det! Selv om dominant/top/active/annet.

  Alle disse handlingene bidrar med å skape tillit, og den tilliten gir muligheter.

Viser 2 innlegg - 1 til 2 (av totalt 2)
Svar til: Artikkeldiskusjon: Ut på tur aldri sur: noen kjekke triks for nye kinksters
Din informasjon: