Discord-channel for Unge BDSMere (Potensielt midlertidig)

Skrevet av UngBDSM-utvalget i Skeiv Ungdom

Hei,

Da vi så oss nødt til å avlyse våre arrangementer i tiden fremover og flere av oss er sendt hjem fra henholdsvis jobb og skole er det nå spontant opprettet en discordchannel for de som ønsker å skravle med andre unge BDSM-ere. Målet er å skape en hyggelig arena for de av oss under 30 år. Her er det stor takhøyde med tanke på ulike temaer – og vi ber om at folk er hyggelige med hverandre!

Denne vil bli mildere moderert enn forumet vårt, og vi har vanskelig for å faktisk sikre at det kun er folk under 30 år som deltar. Vi ber derfor alle om å respektere aldersgrensen vår, og ikke delta hvis man er over 30 år.

Videre vil vi håndheve de vanlige reglene i UngBDSM:

* Diskresjon er viktig. Man skal ikke snakke om hva som har skjedd på treff, hvem som har deltatt eller knytte personer man har møtt i miljøet til andre steder. Møter du en person du har møtt på treff på gaten, bør du være forsiktig med å si hei for tydelig. Det er ikke sikkert at denne personen er komfortabel med dette. Dette vil også gjelde på discord: ikke videreformidle informasjon fra discordchannelen ut i det virkelige liv eller på andre arenaer. Husk å bruke godt nettvett.

* Arrangementene våre skal være rusfrie, og det er ikke tillatt å ta seg en øl, et glass vin etc. Vi ber om at man ved bruk av discordchannelen opptrer i tråd med dette.

* Vi skal også overholde norsk lov, både på nett og i virkeligheten. Dette innebærer også normal folkeskikk og respekt for medmenneskene våre.

* Akkurat som på våre treff skal det ikke bedrives lek, sex eller lignende. Det vil si at man ikke skal drive med dirty talk, utveksling av bilder med nakenhet eller lignende.

Vi starter alle treff med en navn og pronomensrunde, der alle oppgir det personlige pronomenet de selv foretrekker. (for eksempel han, hin, hun, de, dem osv.) Dette blir ikke tilfellet på discord; men respekter hverandres ønsker også i denne kanalen. Det er viktig å respektere dette, og forsøke så langt som overhodet mulig å få dette riktig.

Følg linken for å delta: https://discord.gg/sEYy2EE

Skulle du oppleve noe ubehagelig i forbindelse med enten bruk av Discord-serveren, eller i andre sammenhenger med UngBDSM, kan du varsle til oss. Mer informasjon finner du her: https://ungbdsm.no/aktuelt/varslingsrutiner/