Tauworkshop Oslo

Påmeldingsskjema: https://goo.gl/forms/iHnq1ZwjgliyQYx52

Hold av datoene 30.-31. mars! Mer informasjon kommer fortløpende. Les hele for å være up to date!

Tauworkshop ved Neuna, arrangert av UngBDSM-utvalget
Det blir avholdt tauworkshop i regi av UngBDSM, åpen for alle opp til 30. Det blir mulighet for å lære noe nytt om tau, både sikkerhet og praksis!
Vi får besøk av flotte Neuna som donerer to hele dager til UngBDSM og våre medlemmer. Det setter vi stor pris på! Informasjon kommer fortløpende, men her kommer litt informasjon om Neune og workshoppen!

Om Neuna;
“Holdt på med tau siden 2014, og har virret innom ganske mange foskjellige stiler de siste åra og trekkes mer og mer mot de enkle elementene som går igjen nesten uansett hvor jeg leter etter ny lærdom. De tinga som driver meg fremover er samspill mellom meg og de jeg binder med, og hvor mye man kan gjøre med de enkleste elementene.

Tanken er å holde workshop over to dager, med mye tid til og trene selv og finne ut av ting sammen. Dag en blir det fokus på sikkerhet, ting som er lurt og vite, kommunikasjon og samtaler rundt disse elementene. Vi kommer også til og bevege oss inn på noen av de enkleste bindingene. Man trenger ikke partner for og delta på denne delen, da man kan både delta i samtalene og øve på seg selv.

Søndag bør man ha med en partner man kjenner fra før, og man bør også ha deltatt på lørdagen. Tema vil bli litt tilpasset ut fra ønske og erfaringsnivå på de som er med.”

Ta med:

  • Papir og penn
  • Klær du kan bevege deg i
  • 2-3 lengder tau (7-8 meter, gjerne naturfiber, som i hemp eller jute.Om du har noe du er komfortabel med å bruke selv er det viktigere enn mine preferanser.) Det kommer snart informasjon om eventuelle muligheter for kjøp på selve workshoppen!
  • Ta også med tau du tror potensielt kan brukes til å binde opp noen – eller tau du tror er uegnet! Vi skal diskutere dette på lørdag!

Mer informasjon kommer, samt påmeldingskjema! Vi gir info om tidsplan, pris på mat og andre praktiske opplysninger snarest mulig! 🙂 Vi gleder oss – og forventer at arrangementet blir fulltegnet. Følg derfor godt med!

Påmeldingsskjema: https://goo.gl/forms/iHnq1ZwjgliyQYx52

Dato

29.mar.2019 - 31.mar.2019

Tid

18:00 - 18:00

Kostnad

Gratis (potensielt trenger du eget tau)

Sted

Oslo - Mariboes gate 13
Mariboes gate 13
UngBDSM

Arrangør

UngBDSM
QR Code