Årets siste treff i Bergen tirsdag 18. desember

Velkommen til årets siste treff i Bergen tirsdag 18. desember!

Siden det var så trivelig sist gang, og generelt sett alltid er trivelig, så skviser vi inn et ekstra treff tirsdag 18. desember og håper at dere ikke helt har tatt juleferie enda. Vi møtes på caféen Barbarista i Øvregaten 12. Ta med deg selv og kom som du er!

Vi holder dere oppdatert på snapchat UB-INFO i forkant og når treffet starter. Der sender vi info om hvor vi setter oss. Hvis du er usikker på om du har kommet til rett bord er det bare til å spørre om dette er “UB”.

Les gjerne vår arrangement faq med generell info og regler. Passer fint for deg som ikke har vært på treff før og som er nysgjerrig på hva dette er.

Minner om at vår øvre aldersgrense er 30 år og alle våre arrangementer er rusfrie! -dette er kanskje ekstra nøye og viktig denne gangen ettersom vi kommer til å være i en offentlig setting hvor det går an å kjøpe “voksenbrus”.

Vi gleder oss til å se DEG! Er det noe du lurer på, eller har lyst til å møte litt på forhånd eller lignende er det bare å ta kontakt her, på fetlife eller på snap UB-info!

Tid: 18:00
Sted: Barbarista, Øvregaten 12
Øvre aldersgrense: 30 år
Arrangementet er alkoholfritt.

Dato

18.des.2018

Tid

18:00 - 21:00

Mer info

Läs mer
UngBDSM

Arrangør

UngBDSM
QR Code