HistorieFra minne og til evig tid

UngBDSM ble opprettet av LuftHode som en lukket gruppe på Blink som følge av noen bastante "dette er du for ung til å forstå"-debatter i den allerede eksisterende Dom/sub-søk-gruppen. Gruppen var åpen for folk i alderen 18 – 26 år og man måtte da, som nå, skrive en kort søknad for å bli sluppet inn.

Etter en periode tok Philiac over som leder av gruppen, og med iherdig innsats utviklet UngBDSM seg raskt. Med seg på laget fikk han sin gode venn Cavum. Da det ikke eksisterte et godt miljø for unge mennesker som var nysgjerrige på BDSM, ble formålet å lage møteplasser for unge personer som var nysgjerrige på BDSM uavhengig av seksuell legning og å skape et nettverk som et alternativ til det (da) godt voksne BDSM-miljøet.

Viktigheten av at man føler seg trygg på sin seksualitet og at man skal kunne ha tilgang til den informasjonen man trenger, også om ting som BDSM sto i sentrum og det ble besluttet å samle et miljø der ungdom kunne møtes og spørre hverandre, føle seg trygge, finne likesinnede i samme aldersgruppe, og på den måten ikke føle at de står alene om å ha interessen for, eller tiltrekningen til BDSM. 

UngBDSM skulle være et debattforum og en informasjonskilde for unge og den nedre aldersgrensen ble, med utgangspunkt i den seksuelle lavalder, senket til 16 år fordi man ville søke etter å ivareta de unges behov for en egen gruppe som omhandlet BDSM, samt for å skape et ungt miljø der de unge kunne utfolde seg.

 

Logg inn

Registrer